Gem De Ananas-Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați dulceața de ananas-zmeură. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 30 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, pectina universală a pomonei, apa de calciu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 225 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Zmeură Ananas Mojito, Zmeură Ananas " Zdrobi, și Ananas-Zmeură Rum Refresher pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și pectina într-un castron mediu și dați deoparte.
Combinați ananasul, zmeura, coaja de portocală și apa de calciu într-o oală mare cu fund greu și aduceți la fierbere.
Adăugați amestecul de unt și zahăr-pectină și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.