Gel De Cafea Mexican Picant Ecroide

Gel De Cafea Mexican Picant Ecroide
Rețeta picantă de cafea mexicană cu gel de cafea ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 489 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. 72 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o băutură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână cafea tare, zahăr brun, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Dark-Roast Cafea Gel Corroide, Aperitive picante Bisquick mexicane cu un martini Mexican, și Cafea Mexicană.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista