Gatiti cartea: vinete dulci si acrisoare si Tocanita de ceapa

Gatiti cartea: vinete dulci si acrisoare si Tocanita de ceapa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Cook the Book: vinete dulci și acre și tocană de ceapă. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei amestecat, bețișoare de scorțișoară, sos de roșii neted și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Gatiti cartea: aripi vietnameze dulci si acri, Gatiti cartea: taitei Soba cu vinete si Mango, și Gatiti cartea: linte și vinete Chili Mole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă ceapa este mare, tăiați-le în jumătate. Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați cipolline și usturoi și prăjiți până când sunt ușor aurii, agitând tigaia. Deglazați tigaia cu oțet, apoi adăugați apa, sosul de roșii, pasta de roșii, bețișoarele de scorțișoară, cimbru, oregano și zahăr. Condimentează generos cu sare și piper. Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul. Acoperiți parțial tigaia și fierbeți ușor până când ceapa este doar fragedă, până la 20 de minute. Sucul va fi destul de gros. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Pregătiți o oală cu ulei amestecat sau friteuză pentru prăjit; încălziți uleiul la 350 de metri pătrați până la 375 de metri pătrați.sare și piper vinetele și prăjiți până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie pentru a scăpa de excesul de ulei; condimentează din nou cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Îndoiți vinetele prăjite în amestecul de ceapă și gustați pentru zahăr și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
6
Îndepărtați resturile de cimbru și bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Dacă preferați să nu prăjiți vinetele, o puteți călca în felii groase și rotunde în ulei de măsline până se rumenesc, apoi scurgeți-le și sfărâmați-le în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista