Gatiti cartea: vinete dulci si acrisoare si Tocanita de ceapa

Gatiti cartea: vinete dulci si acrisoare si Tocanita de ceapa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Cook the Book: vinete dulci și acre și tocană de ceapă. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei amestecat, bețișoare de scorțișoară, sos de roșii neted și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Gatiti cartea: aripi vietnameze dulci si acri, Gatiti cartea: taitei Soba cu vinete si Mango, și Gatiti cartea: linte și vinete Chili Mole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă ceapa este mare, tăiați-le în jumătate. Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cipolline și usturoi și prăjiți până când sunt ușor aurii, agitând tigaia. Deglazați tigaia cu oțet, apoi adăugați apa, sosul de roșii, pasta de roșii, bețișoarele de scorțișoară, cimbru, oregano și zahăr. Condimentează generos cu sare și piper. Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul. Acoperiți parțial tigaia și fierbeți ușor până când ceapa este doar fragedă, până la 20 de minute. Sucul va fi destul de gros. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Pregătiți o oală cu ulei amestecat sau friteuză pentru prăjit; încălziți uleiul la 350 de metri pătrați până la 375 de metri pătrați.sare și piper vinetele și prăjiți până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie pentru a scăpa de excesul de ulei; condimentează din nou cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Îndoiți vinetele prăjite în amestecul de ceapă și gustați pentru zahăr și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Îndepărtați resturile de cimbru și bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Dacă preferați să nu prăjiți vinetele, o puteți călca în felii groase și rotunde în ulei de măsline până se rumenesc, apoi scurgeți-le și sfărâmați-le în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista