Gatiti cartea: varza de nuca de cocos cu ardei iute si mazare verde

Gatiti cartea: varza de nuca de cocos cu ardei iute si mazare verde este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, frunze de curry, varză 2 căni de mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: mazare proaspata cu salata verde si usturoi verde, Gatiti cartea: Broccoli Rabe cu ardei iute si usturoi, și Gatiti cartea: verdeață Collard cu ardei iute Poblano și Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 cană de apă într-un borcan de blender și se adaugă nuca de cocos și ardeii iute. Pur și simplu, răzuind interiorul borcanului după cum este necesar, pentru a face un sos alb-crem, subțire, cu pete de verde.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și gătiți până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde.
Adăugați lintea și amestecați-le până se rumenesc, 15 până la 20 de secunde.
Adăugați imediat varza, mazărea, sarea, frunzele de curry și sosul. Se amestecă o dată sau de două ori și se aduce curry la fierbere. Apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți tigaia și fierbeți, amestecând ocazional, până când varza este doar fragedă, 8 până la 10 minute. Apoi serviți.
Notă: pentru a reconstitui nuca de cocos, acoperiți cu 1/2 cană de apă clocotită, lăsați deoparte aproximativ 15 minute, apoi scurgeți.