Gatiti cartea: supa de fasole neagra a lui Rick Bayless
Gatiti cartea: supa de fasole neagra a lui Rick Bayless ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 384 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți creveți, apă, chorizo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supa de fructe de mare din Chile roșie a lui Rick Bayless, Queso Dip cu tequila de Rick Bayless, și Horchata (adaptare după Rick Bayless) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, așezați fasolea și acoperiți cu 6 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se stinge focul și se lasă fasolea să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgere.
3
Întoarceți fasolea în oală și acoperiți cu restul de 6 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la minim, se amestecă chorizo, fenicul, ceapa și Chipotle chiles în adobo, se acoperă parțial și se fierbe până când fasolea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în Adobo
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Transferați supa într-un blender, în loturi, dacă este necesar, și amestecați până formează un piure neted. Întoarceți supa în oală, adăugați sarea și piperul, amestecați și încălziți la foc mediu până când este fierbinte, apoi adăugați creveții și gătiți până când sunt roșii portocalii, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Bețișoare De Covrig
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Serviți supa în boluri individuale garnisite cu tostadas și brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se Sfărâmă
Tostadas
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional