Gatiti cartea: piept de vita afumat lent
Gatiti cartea: pieptul de vita afumat lent ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 717 calorii, 95g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 5,66 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Un amestec de pudră de usturoi, cuburi de lingouri de vită, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Gatiti cartea: păstrăv afumat răspândit, Gatiti cartea: Chowder de pastrav afumat, și Gatiti cartea: sunca afumata cu Avocado si unt.
Instrucțiuni
Construiți un foc (lemn sau o combinație de cărbune și lemn) pentru gătit indirect, așezând cărbunii pe o singură parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală.
Zdrobiți cuburile de bulion de vită într-un castron mic și amestecați cu Worcestershire. Acoperiți întregul piept cu frecarea umedă. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de frecare uscată, apoi acoperiți pieptul cu frecarea uscată.
Când aragazul ajunge la 225 F, așezați pieptul de vită, cu partea grasă în sus, pe partea goală a grătarului și închideți capacul. Gatiti timp de 7 pana la 8 ore, pana cand temperatura interna a pieptului ajunge la 160 pana la 170 de grade F. doua bucati mici de lemn trebuie adaugate in fiecare ora pentru a creste aroma de fum.
Îndoiți o bucată mare de folie de aluminiu în jumătate și așezați pieptul în centru, cu partea grasă în jos.
Se toarnă 1 cană de apă peste piept în timp ce se ridică marginile foliei pentru a prinde apa. Aduceți marginile foliei împreună și pliați, înfășurând întregul piept strâns și puneți-l în aragaz timp de încă 2 ore, până când temperatura internă a pieptului ajunge la 185 până la 190 F.
Lăsați carnea să se odihnească în folie netulburată timp de 1 până la 2 ore.
Scoateți pieptul din folie și feliați peste Bob. Salvați sucurile de vită colectate în folie și stropiți peste feliile de piept.