Gatiti cartea: Maple Cr caramel de caramel

Gatiti cartea: arțar Cr caramel ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 373 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, scorțișoară măcinată, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gatiti Carte: Crema de zahar ars, Gătiți cartea: pâine de porumb îndulcită cu arțar Vermont, și Gatiti cartea: piept de pui la gratar cu mandarina-maple-bla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 F. F. Ungeți ușor șase (3/4 cană) ramekins și puneți deoparte.
Se fierbe 1/2 cană de sirop de arțar într-o cratiță mică la foc mediu timp de aproximativ 10 minute, până când siropul se reduce la o consistență groasă de turnare. Nu gătiți prea mult sau veți face bomboane. Turnați imediat caramelul în ramekinele pregătite pentru a acoperi părțile laterale cu o parte din caramel. Pune deoparte.
Bateți siropul de arțar de gradul B, gălbenușurile de ou, vanilia și scorțișoara într-un castron mediu pentru a combina.
Încălziți smântâna într-o cratiță medie până la fierbere. Bateți treptat smântâna fierbinte în amestecul de gălbenușuri, apoi împărțiți amestecul între ramekinele preparate.
Puneți ramekinele într-o tigaie și umpleți tigaia cu apă fierbinte la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți tigaia cu folie, transferați cu grijă la cuptor și coaceți timp de 50 de minute. În ultimele 10 minute de coacere, verificați cremele pentru a vă asigura că centrul este setat și puțin agitat, dar nu complet gătit.
Scoateți cremele din apă și răciți-le descoperite în frigider până la rece, cel puțin 4 ore. Cremele pot fi făcute cu o zi înainte, dar asigurați-vă că acoperiți odată ce sunt reci. A se păstra la frigider.
Pentru a servi, rulați un cuțit în jurul marginilor ramekinelor pentru a slăbi cremele și inversați pe farfurii de desert.