Gatiti cartea: Maple Cr caramel de caramel

Gatiti cartea: Maple Cr caramel de caramel
Gatiti cartea: arțar Cr caramel ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 373 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, scorțișoară măcinată, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gatiti Carte: Crema de zahar ars, Gătiți cartea: pâine de porumb îndulcită cu arțar Vermont, și Gatiti cartea: piept de pui la gratar cu mandarina-maple-bla pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 F. F. Ungeți ușor șase (3/4 cană) ramekins și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Se fierbe 1/2 cană de sirop de arțar într-o cratiță mică la foc mediu timp de aproximativ 10 minute, până când siropul se reduce la o consistență groasă de turnare. Nu gătiți prea mult sau veți face bomboane. Turnați imediat caramelul în ramekinele pregătite pentru a acoperi părțile laterale cu o parte din caramel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1
Bateți siropul de arțar de gradul B, gălbenușurile de ou, vanilia și scorțișoara într-un castron mediu pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți smântâna într-o cratiță medie până la fierbere. Bateți treptat smântâna fierbinte în amestecul de gălbenușuri, apoi împărțiți amestecul între ramekinele preparate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Puneți ramekinele într-o tigaie și umpleți tigaia cu apă fierbinte la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți tigaia cu folie, transferați cu grijă la cuptor și coaceți timp de 50 de minute. În ultimele 10 minute de coacere, verificați cremele pentru a vă asigura că centrul este setat și puțin agitat, dar nu complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Scoateți cremele din apă și răciți-le descoperite în frigider până la rece, cel puțin 4 ore. Cremele pot fi făcute cu o zi înainte, dar asigurați-vă că acoperiți odată ce sunt reci. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Pentru a servi, rulați un cuțit în jurul marginilor ramekinelor pentru a slăbi cremele și inversați pe farfurii de desert.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tridente Tridente Tempranillo cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 luni în butoi, vârsta sticlei de 8 luni. Produs din podgorii antice antrenate de vaso până la 110 ani, fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și apoi îmbătrânit 15 luni în butoaie de stejar francez. Acest vin violet intens are note de stejar prăjit, grafit și balsamic. Aromele sunt fructe dens, cu creme de cassis persistând prin finisajul persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista