Gatiti cartea: Grapefruit Rubin, Avocado si salata de spanac

Gatiti cartea: grepfrutul Rubin, Avocado si salata de spanac ar putea fi doar farfuria pe care o cautati. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 189 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți avocado copt ferm, oțet de orez nesezonat, 3 grapefruit Rubin (1 lb. fiecare), și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gatiti cartea: salata de Crab cu var si Avocado, Gatiti cartea: salata de creveti si Avocado Sky Terrace, și Gătiti cartea: J Aproxorcama-salată de Avocado cu vinaigretă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați spanacul pe farfurii de salată. Aranjați segmente de grapefruit și avocado pe spanac.
Măsurați 3 linguri de suc de grapefruit (economisiți orice extra pentru alte utilizări) într-un castron mic și bateți cu oțet, sos de pește, ghimbir și zahăr pentru a se amesteca. Lingura dressing peste salate.