Gatiti cartea: Flounder cu sfecla si mazare de zahar

Gatiti cartea: Flounder cu sfecla si mazare de zahar
Gatiti cartea: cambulă cu sfecla si mazare Snap zahăr ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 889 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de mentă, fileuri de cambulă, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: linte cu sfecla prajita, Gatiti cartea: sfecla fiarta cu verdeata de sfecla si ghimbir, și Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați fiecare sfeclă pe un pătrat de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Stropiți cu ulei de măsline, rulați sfecla pentru a acoperi ușor și condimentați cu o stropire de sare și piper. Înfășurați ușor în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Așezați pachetele pe o foaie de copt și apoi în cuptor. Prăjiți până când sfecla este ușor străpunsă cu vârful unui cuțit, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați-l și tăiați-l în zaruri de 1/2 inch. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Tăiați mărunt jumătate din frunzele de mentă. Într-un castron puțin adânc, combinați-le cu pesmetul. Într-un alt castron puțin adânc, condimentați Wondra cu 1 linguriță fiecare sare și piper. Într-un al treilea castron, bateți ușor ouăle. Dragați fiecare file de plată în făina condimentată, apoi înmuiați-l în oul bătut, apoi în pesmet. Puneți deoparte pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(Keebler)(Keebler)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Într-o tigaie mare saut saut, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se adaugă mazărea de zahăr și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
9
Adăugați sfecla tăiată cubulețe și menta necopt rezervată și continuați să gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
Într-o altă tigaie mare, de preferință antiaderentă, saut, încălziți uleiul de canola până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați untul. Când spuma dispare, adăugați fileurile; ar trebui să le auziți sfârâind. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
12
Transferați fileurile fierte într-un platou căptușit cu prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
13
Se servește cu mazărea și sfecla de zahăr alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista