Gatiti cartea: Flounder cu sfecla si mazare de zahar
Gatiti cartea: cambulă cu sfecla si mazare Snap zahăr ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 889 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de mentă, fileuri de cambulă, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: linte cu sfecla prajita, Gatiti cartea: sfecla fiarta cu verdeata de sfecla si ghimbir, și Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați fiecare sfeclă pe un pătrat de folie de aluminiu.
Stropiți cu ulei de măsline, rulați sfecla pentru a acoperi ușor și condimentați cu o stropire de sare și piper. Înfășurați ușor în folie.
Așezați pachetele pe o foaie de copt și apoi în cuptor. Prăjiți până când sfecla este ușor străpunsă cu vârful unui cuțit, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați-l și tăiați-l în zaruri de 1/2 inch. Pune deoparte.
Tăiați mărunt jumătate din frunzele de mentă. Într-un castron puțin adânc, combinați-le cu pesmetul. Într-un alt castron puțin adânc, condimentați Wondra cu 1 linguriță fiecare sare și piper. Într-un al treilea castron, bateți ușor ouăle. Dragați fiecare file de plată în făina condimentată, apoi înmuiați-l în oul bătut, apoi în pesmet. Puneți deoparte pe o foaie de copt.
Într-o tigaie mare saut saut, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline.
Se adaugă mazărea de zahăr și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați sfecla tăiată cubulețe și menta necopt rezervată și continuați să gătiți timp de 1 minut.
Într-o altă tigaie mare, de preferință antiaderentă, saut, încălziți uleiul de canola până când este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați untul. Când spuma dispare, adăugați fileurile; ar trebui să le auziți sfârâind. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați fileurile fierte într-un platou căptușit cu prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare și piper.
Se servește cu mazărea și sfecla de zahăr alături.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.