Gatiti cartea: dovlecei Bengali cu naut

Gatiti cartea: dovlecei Bengali cu naut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: Squash Bengali cu năut. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 181 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână pastă de ghimbir, zahăr, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bengali Butternut Squash și năut Garbanzos, Gătiți cartea: jumătăți de lună de dovleac cu unt, susan și sare, și Gătiți cartea: Obraji de vită înăbușiți cu rodie cu piure de dovlecei de nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați asafoetida, frunza de dafin, Panch phoran și ardei iute; gatiti la foc mic aproximativ 1 minut. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
AsafoetidaAsafoetida
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
3
Adăugați ceapa și gătiți până la moale și auriu. Se amestecă turmericul, chimenul și coriandrul măcinat, împreună cu sarea, zahărul și pasta de ghimbir. Se amestecă tigaia, se adaugă un strop de apă și se gătește încă un minut. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
TurmericTurmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se adaugă dovlecelul, se toarnă 2/3 cană de apă. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe până când dovlecelul este fiert, în jur de 15-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se amestecă năutul, garam masala, pudra de semințe de fenicul și un strop de apă. Gatiti inca un minut si serviti. Vasul trebuie să fie umed, dar nu gravat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista