Gatiti cartea: Crostini de ficat de pui

Gatiti cartea: Crostini de ficat de pui
Gatiti cartea: crostini de ficat de pui este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1328 calorii. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți vermut, sare și piper grosier, ficat de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Gatiti cartea: Pate de ficat de pui, Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Crostini cu midii, și Gatiti cartea: Cannellini, Caper, lămâie și crostini de hamsie.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, condimentați ficatul cu sare și piper și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute. Puneți ficatul deoparte într-un castron și adăugați 1/4 cană de vermut în tigaie, răzuind fundul pentru a elibera bucățile rumenite. Reduceți vermutul la foc mediu-mare până când este ușor siropos, aproximativ 3 minute, și turnați-l peste ficatul de pui. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ficat De PuiFicat De Pui
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
VermutVermut
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Ștergeți tigaia saut saut și încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și gătiți până sunt moi și începeți să caramelizați, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați hamsiile și ierburile și gătiți, zdrobind hamsiile până se topesc în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6
Se ia de pe foc, se adaugă caperele și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Transferați amestecul într-un bol separat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați restul de 1/4 cană de vermut în tigaie, răzuind fundul pentru a elibera bucățile rumenite. Gatiti 2 minute si turnati peste amestecul de ceapa. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați ficatul de pui și amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie și pulsați până când amestecul este un pur dur. Ar trebui să existe bucăți vizibile de caper, ceapă și usturoi. (Ficatul de pui poate fi refrigerat până la 4 zile. Se aduce la temperatura camerei înainte de a se întinde pe pâinea prăjită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți timp de 8 minute, sau până când pâinea începe să fie crocantă, dar nu se rumeneste. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
În timp ce pâinea se prăjește, gătește pancetta. Lucrând în loturi, așezați feliile într-un singur strat într-o tigaie saut și gătiți, 1 minut pe fiecare parte, până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Pentru asamblare, întindeți aproximativ 1 linguriță de maioneză pe fiecare felie de pâine. Se acoperă cu 2 linguri de ficat de pui și 2 felii de pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista