Gatiti cartea: Crostini de ficat de pui
Gatiti cartea: crostini de ficat de pui este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1328 calorii. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți vermut, sare și piper grosier, ficat de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Gatiti cartea: Pate de ficat de pui, Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Crostini cu midii, și Gatiti cartea: Cannellini, Caper, lămâie și crostini de hamsie.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, condimentați ficatul cu sare și piper și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute. Puneți ficatul deoparte într-un castron și adăugați 1/4 cană de vermut în tigaie, răzuind fundul pentru a elibera bucățile rumenite. Reduceți vermutul la foc mediu-mare până când este ușor siropos, aproximativ 3 minute, și turnați-l peste ficatul de pui. Se răcește complet.
Ștergeți tigaia saut saut și încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și gătiți până sunt moi și începeți să caramelizați, aproximativ 6 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați hamsiile și ierburile și gătiți, zdrobind hamsiile până se topesc în amestec.
Se ia de pe foc, se adaugă caperele și se amestecă pentru a se combina.
Transferați amestecul într-un bol separat.
Adăugați restul de 1/4 cană de vermut în tigaie, răzuind fundul pentru a elibera bucățile rumenite. Gatiti 2 minute si turnati peste amestecul de ceapa. Se răcește complet.
Transferați ficatul de pui și amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie și pulsați până când amestecul este un pur dur. Ar trebui să existe bucăți vizibile de caper, ceapă și usturoi. (Ficatul de pui poate fi refrigerat până la 4 zile. Se aduce la temperatura camerei înainte de a se întinde pe pâinea prăjită.)
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți timp de 8 minute, sau până când pâinea începe să fie crocantă, dar nu se rumeneste. Pune deoparte.
În timp ce pâinea se prăjește, gătește pancetta. Lucrând în loturi, așezați feliile într-un singur strat într-o tigaie saut și gătiți, 1 minut pe fiecare parte, până devin aurii și crocante.
Pentru asamblare, întindeți aproximativ 1 linguriță de maioneză pe fiecare felie de pâine. Se acoperă cu 2 linguri de ficat de pui și 2 felii de pancetta.