Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu mustar Dijon

Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu muștar Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 128g de grăsime, și un total de 1572 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $8.2 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaste scurte de vită, vin, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu vin rosu, Gatiti cartea: coaste scurte de muștar Karashi, și Gatiti cartea: coaste scurte de vita la gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe vinul într-o tigaie cu sos greu de 2 litri, neacoperită, până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 20 de minute.
Între timp, se usucă coastele și se presară cu 1 lingură de sare și 1/2 linguriță de piper.
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați coastele în 2 loturi și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute pe lot.
Transferați cu clești într-un castron.
Reduceți căldura la moderat, adăugați șalotele la grăsimea rămasă în oală și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați cu o lingură cu fante într-un alt bol.
Se amestecă vinul redus și muștarul în sucurile din oală.
Adăugați coastele, carnea în jos, acoperiți bine și fierbeți, timp de 1 1/2 ore.
Amestecați ușor șalotele și roșiile în amestecul de coaste fierte și continuați să fierbeți, acoperite, fără a amesteca, până când carnea este foarte fragedă, încă aproximativ 1 oră.
Transferați cu grijă coastele, șalotele și roșiile într-un platou. Îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit. Lichidul trebuie să acopere o lingură și să măsoare aproximativ 1 cană; dacă este necesar, fierbeți pentru a reduce.
Condimentează sosul cu sare și piper și toarnă peste coaste.
Notă: șalotele pot fi rumenite, iar coastele fierte în vin și muștar cu până la 1 zi înainte. Răciți, descoperiți, îndepărtați o parte din grăsimea de pe suprafața lichidului de fierbere. Aduceți amestecul de coaste la fierbere, acoperit, apoi amestecați ușor șalotele și roșiile. Reduceți focul și fierbeți până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 40 de minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.