Garlicky Linte Roșie Dal
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 93 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, piper, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Supă de linte cu usturoi cu morcovi, varză și alte capse, și Ceapă Roșie Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți; aruncați frunza de dafin.
Așezați lintea într-un castron mic.
Combinați 1 linguriță de semințe de chimen, sare, turmeric, boia și ardei roșu într-un condiment sau râșniță de cafea; procesați până la măcinat fin.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă amestecul de condimente, roșiile și usturoiul; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă linte, suc de lămâie și piper negru.
Așezați amestecul de linte într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mică de saut la foc mediu și adăugați 1/2 linguriță de semințe de chimen. Saut semințe timp de 15 secunde, și burniță peste dal.
Se presara cu menta proaspata.