Fără Gluten Chewy
Chewy Gluten Free este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați gumă de xantan, ou, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 265 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 39 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fără Gluten moale & Chewy migdale unt Granola Bar PLUS un Gluten gratuit Chex fulgi de ovăz Giveaway, Brânză Fără Gluten Chewy, și Fără Gluten Chewy Granola Bar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Topiți untul într-o cratiță medie cu fund greu la foc mic. Odată topit, se toarnă în vasul unui mixer stand.
Într-un bol mediu, cernem împreună făina de orez, amidonul de porumb, făina de tapioca, guma de xantham, sarea și bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte.
Adăugați ambele zaharuri în castron cu untul și folosind atașamentul cu zbaturi, cremă împreună la viteză medie timp de 1 minut.
Adăugați oul întreg, gălbenușul de ou, laptele și extractul de vanilie și amestecați până se combină bine. Încorporați încet amestecul de făină până când este bine combinat.
Adăugați chipsurile de ciocolată și amestecați pentru a combina.
Se răcește aluatul la frigider până se întărește, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Formați aluatul în bile de 2 uncii și așezați pe foi de copt căptușite cu pergament, 6 fursecuri pe foaie.
Coaceți timp de 14 minute, rotind tigăile după 7 minute pentru o coacere uniformă.
Scoateți din cuptor și răciți prăjiturile de pe tigăi timp de 2 minute. Mutați cookie-urile într-un suport de sârmă și răciți complet. Depozitați prăjiturile gătite într-un recipient etanș.