Făină De Porumb-Inele De Ceapă Prăjite

Făină De Porumb-Inele De Ceapă Prăjite
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Inelele de ceapă prăjite cu făină de porumb ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 1563 calorii, 7g de proteine, și 161G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zară, făină de porumb, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Inele De Ceapă Din Făină De Porumb, Inele De Ceapă Prăjite, și Inele De Ceapă Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Cojiți ceapa, feliați-le cu grosimea de 1/2 până la 3/4 inci și separați-le în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Combinați Zara, 1 1/2 lingurițe sare, 1 linguriță piper într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați inelele de ceapă, aruncați bine și lăsați să se marineze cel puțin 15 minute. (Inelele de ceapă pot sta în zară câteva ore.) Într-un castron separat, combinați făina, făina de porumb, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Când sunteți gata să prăjiți inelele de ceapă, Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. aliniați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Încălziți uleiul la 350 de grade F într-o oală mare sau cuptor olandez. (Un termometru de bomboane atașat la partea laterală a oalei vă va ajuta să mențineți temperatura adecvată.) Lucrând în loturi, ridicați câteva cepe din zară și dragați-le în amestecul de făină. Puneți în uleiul fierbinte și prăjiți timp de 2 minute, până se rumenesc, întorcându-le o dată cu clești. Nu-i înghesui!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Așezați inelele de ceapă terminate pe foaia de copt, presărați liberal cu sare și păstrați-le calde la cuptor în timp ce prăjiți următorul lot. Continuați să prăjiți inelele de ceapă și să le puneți în cuptorul cald până când toate ceapa sunt prăjite. Acestea vor rămâne clare în cuptor timp de până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista