Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fâșii de porc marinate. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.14 pe portie. O porție conține 211 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sare, căței de usturoi, sos de soia și oțet. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Benzi de porc BBQ, Benzi de porc BBQ, și Benzi de porc BBQ.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți carnea de porc într-o pungă grea de plastic resigilabilă; adăugați marinată. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Scurgeți și aruncați marinada. Filetați carnea de porc pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat. Grătiți la foc fierbinte timp de 12 minute, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte