Fusta la gratar cu pesmet de ierburi si sos Bagna Cauda
Fusta la grătar cu pesmet din ierburi și sos Bagna Cauda ar putea fi doar rețeta ketogenă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 6,17 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 821 de calorii, 53 g de proteine și 63 g de grăsimi. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și luați suc de lămâie, usturoi, friptură și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Fusta la grătar cu pesmet din ierburi și sos Bagna Cauda, Dovleac de vară la grătar cu Bagna Caudan și Capere prăjite și Dovleac de vară la grătar cu Bagna Caudan și Capere prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Stropiți friptura cu sare kosher și piper roșu măcinat.
Stropiți cu ulei și lăsați să stea timp de 30 până la 40 de minute.
Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați usturoiul zdrobit și un praf de ardei roșu zdrobit.
Se presară cu sare. Aduceți tigaia la foc mediu-înalt și aruncați pesmetul. Aruncă pesmetul până când începe să devină frumos, rumenit și prăjit.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ierburile.
Transferați pesmetul într-un alt recipient și rezervați. Ștergeți tava cu un prosop de hârtie.
Adăugați uleiul de măsline în tigaie. Adăugați usturoiul, ansoa și sucul de lămâie și aduceți tigaia la foc mediu, amestecând constant. Când anșoa s-a topit, amestecați untul câte o bucată până când se combină. Gustați sosul pentru a vă asigura că este delicios. Păstrați cald până când este gata de utilizare.
Așezați friptura pe grătar. După 2 minute, rotiți friptura la 90 de grade pentru a crea urme de grătar și grăbiți încă 1 minut. Întoarceți friptura și grătar încă 2 minute.
Scoateți de pe grătar și stropiți generos cu pesmetul rezervat; lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Serviți friptura stropită cu sosul bagna cauda.