Fusta la gratar cu pesmet de ierburi si sos Bagna Cauda

Fusta la gratar cu pesmet de ierburi si sos Bagna Cauda
Fusta la grătar cu pesmet din ierburi și sos Bagna Cauda ar putea fi doar rețeta ketogenă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 6,17 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 821 de calorii, 53 g de proteine și 63 g de grăsimi. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și luați suc de lămâie, usturoi, friptură și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Fusta la grătar cu pesmet din ierburi și sos Bagna Cauda, Dovleac de vară la grătar cu Bagna Caudan și Capere prăjite și Dovleac de vară la grătar cu Bagna Caudan și Capere prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Stropiți friptura cu sare kosher și piper roșu măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, MaruntitFrunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
2
Stropiți cu ulei și lăsați să stea timp de 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 Roșii Medii, Decojite și TăiateLa 5 Roșii Medii, Decojite și Tăiate
3
Ungeți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați usturoiul zdrobit și un praf de ardei roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, MaruntitFrunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
4
Se presară cu sare. Aduceți tigaia la foc mediu-înalt și aruncați pesmetul. Aruncă pesmetul până când începe să devină frumos, rumenit și prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți și/sau FructeBiscuiți și/sau Fructe
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Oțet De șampanie Bun Sau Oțet De Vin Alb3/4 Cană Oțet De șampanie Bun Sau Oțet De Vin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
6
Transferați pesmetul într-un alt recipient și rezervați. Ștergeți tava cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți și/sau FructeBiscuiți și/sau Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
7
Preîncălziți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort
1
Adăugați uleiul de măsline în tigaie. Adăugați usturoiul, ansoa și sucul de lămâie și aduceți tigaia la foc mediu, amestecând constant. Când anșoa s-a topit, amestecați untul câte o bucată până când se combină. Gustați sosul pentru a vă asigura că este delicios. Păstrați cald până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere De Tartă Nedecojite, Tăiate JulienMere De Tartă Nedecojite, Tăiate Julien
HamsiiHamsii
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Frisca Si/sau Zahar PudraFrisca Si/sau Zahar Pudra
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Cuișoare Măcinate și ScorțișoarăCuișoare Măcinate și Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
2
Așezați friptura pe grătar. După 2 minute, rotiți friptura la 90 de grade pentru a crea urme de grătar și grăbiți încă 1 minut. Întoarceți friptura și grătar încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort
3
Scoateți de pe grătar și stropiți generos cu pesmetul rezervat; lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți și/sau FructeBiscuiți și/sau Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort
4
Serviți friptura stropită cu sosul bagna cauda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare Măcinate și ScorțișoarăCuișoare Măcinate și Scorțișoară
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista