Fusta Friptură cu Sos de Friptură Ancho-Ceapă

Fusta Friptură cu Sos de Friptură Ancho-Ceapă
Skirt Steak cu sos de friptură Ancho-Cepa este un fel principal fără gluten. Această rețetă face 4 porții cu 730 de calorii, 66 g de proteine și 43 g de grăsime fiecare. Pentru 7,16 USD per porție, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sos worcestershire, ceapă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu un scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Skirt Steak cu sos de friptură Ancho-Onion, Skirt Friptură cu sos de friptură Ancho-Onion și Dulce Friptură Ancho-Rubbed Skirt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Scoateți fripturile din frigider pentru a elimina răceala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Se încălzește o tigaie medie la foc mediu și se adaugă untul. Când untul s-a topit adăugați ceapa și gătiți până la culoarea caramelului, aproximativ 20 de minute. Se amestecă sosul Worcestershire și pasta de roșii. Reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Puneți anchos într-o oală mică cu sos cu bulion și aduceți la fierbere la foc mediu. Opriți focul și lăsați anchosurile să se înfuze timp de 5 minute. Alternativ, puneți anchos și bulionul într-un castron sigur pentru microunde, acoperit cu folie de plastic și gătiți în cuptorul cu microunde timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Încingeți o tigaie sau grătar la maxim.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Pune anchos și ceapa într-un robot de bucătărie. Porniți procesorul și asezonați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Asezonați carnea cu sare și piper, după gust, și stropiți cu ulei de măsline extravirgin. Prăjiți la foc mare 5 până la 6 minute în total, întorcându-le o dată, pentru rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Scoateți friptura pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Tăiați friptura subțire și aranjați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Serviți cu mult sos de friptură turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru Skirt Steak. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista