Fursecuri din catifea roșie și albă
Cookie-urile de catifea roșie și albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână un amestec de tort velvet premium, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Red Velvet Black and White Cookies {Red Velvet Week / sâmbătă cu Rachael Ray}, Rulou De Tort Din Catifea Roșie, și Fursecuri Alb-Negru Din Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul; se lasă deoparte să se răcească.
Așezați amestecul de tort, oul, untul răcit și vanilia într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă cu mâna până se omogenizează bine și se formează aluatul.
Formați aluatul într-un buștean neted de 12 inci pe hârtie de ceară sau pergament, asigurându-vă că are o grosime uniformă de la capăt la capăt. Înfășurați în hârtie de ceară; sigilați în folie de plastic. Se da la frigider 1 ora sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor foile de copt. Desfaceți Jurnalul de aluat și puneți-l pe hârtie de ceară. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați în 48 de felii de aproximativ 1/4 inch grosime.
Așezați pe foi de copt reci la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți, câte 1 foaie, în centrul cuptorului timp de 10 până la 12 minute sau până când este setat. Se răcește 1 minut.
Transferați în grătar pentru a se răci complet.
Faceți baie plasând bucăți de bară de copt într-un castron mic, uscat, sigur pentru cuptorul cu microunde, împreună cu scurtarea. Cuptor cu microunde la 50% putere timp de 30 de secunde. Se amestecă pentru a se amesteca. Dacă este necesar, continuați să cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde. Amestecați de fiecare dată. Evitați supraîncălzirea.
Înmuiați fiecare prăjitură în ciocolată pentru a acoperi jumătate din prăjitură.
Așezați pe hârtie de ceară sau foi căptușite cu pergament și dați-le la frigider aproximativ 15 minute sau până când se înmoaie. A se păstra într-un recipient etanș cu hârtie de ceară sau straturi de separare a pergamentului.