Fursecuri de porumb floricele
Reteta Biscuiti Popcorn se poate face in aproximativ 30 de minute . Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 122 de calorii . Această rețetă servește 30. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca desert american. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, nuci pecan, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 10% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ biscuiți cu floricele de porumb , biscuiți și floricele de porumb cremă și prăjituri și floricele de porumb cremă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți oul și vanilia.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână. Se amestecă floricelele de porumb, chipsurile de ciocolată și nucile pecan.
Puneți cu linguri la distanță de 2 inchi pe foi de copt unse.
Coaceți la 350° timp de 13-14 minute sau până când se rumenesc.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.