Fursecuri de mic dejun cu bacon și fulgi de ovăz și glazură de arțar
Fursecuri de mic dejun cu bacon, fulgi de ovăz și glazură de arțar durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă produce 18 porții cu 247 de calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsimi fiecare. Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un mic dejun ieftin. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Dacă aveți la îndemână zahăr, fulgi de ovăz pentru gătit, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Chifle cu scorțișoară și glazură de arțar , Galette cu mere coapte și zahăr butternut cu glazură de muștar și arțar și Fursecuri de mic dejun cu fulgi de ovăz Baby Blake's sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți-o la foc mediu-mare, întorcând-o ocazional, până se rumenește uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de bacon pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. După ce se răcește, tocați baconul și puneți-l deoparte.
Bateți untul, zahărul alb și zahărul brun într-un bol mare cu un mixer electric la viteză medie până se combină pufoase, apoi adăugați oul și extractul de vanilie până se omogenizează complet.
Într-un bol, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara, amestecând apoi amestecul de făină cu cel de unt. Încorporați treptat fulgii de ovăz și baconul, aproximativ 1/3 cană de ovăz odată, și acoperiți aluatul. Dați la frigider cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 190 grade Celsius. Ungeți bine tăvile de copt.
Luați aproximativ 1/3 cană de aluat per fursec, formați bile și așezați bilele la o distanță de cel puțin 7,5 cm una de cealaltă pe tăvile de copt unse. Folosiți o furculiță înmuiată în apă pentru a aplatiza ușor bilele.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când fursecurile devin aurii cu margini ușor rumenite, 10-12 minute. Lăsați-le să se răcească pe tăvile de copt 3-5 minute înainte de a le scoate pentru a se răci complet pe grătare.
Pentru a face glazura, amestecați zahărul pudră, apa și siropul de arțar într-un bol până la omogenizare.
Lăsați glazura să stea aproximativ 5 minute pentru a se îngroșa ușor; stropiți deasupra fursecurilor. Lăsați fursecurile glazurate să stea aproximativ 20 de minute pentru a se întări înainte de a le depozita.