Fursecuri Cu Vitralii
O porție conține 131 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă 31 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile vitralii ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 48. Mergeți la magazin și ridicați apă, sirop de porumb, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri Cu Vitralii, Fursecuri Cu Vitralii, și Fursecuri Cu Vitralii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea, untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Se amestecă crema de brânză, vanilia și oul și se bate bine.
Într-un castron de dimensiuni medii, cernem împreună făina, ghimbirul, nucșoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Adăugați treptat ingredientele uscate în amestecul de unt, bătând până se combină bine. Aluatul va fi moale; acoperiți-l și refrigerați-l peste noapte.
A doua zi, scoateți aluatul din frigider și împărțiți-l în sferturi. Dați la frigider trei dintre bucăți până când este nevoie. Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Ungeți ușor (sau tapetați cu pergament) două sau trei foi de copt.
Rulați fiecare bucată de aluat la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Folosiți un tăietor rotund de prăjituri de 3 1/2 până la 4 inci pentru a tăia aluatul și transferați imediat rundele pe foile de copt pregătite, lăsând puțin spațiu între ele. Folosiți un alt tăietor de formă, dacă doriți; asigurați-vă că lasă suficient spațiu în mijloc pentru a tăia spațiul pentru umplerea bomboanelor. Folosiți un tăietor mai mic (aproximativ 1 inch) în formă de cerc, inimă, stea, diamant sau ce aveți pentru a tăia centrele. Un tăietor de covrigi sau gogoși funcționează bine aici-taie cookie-ul și gaura centrală în același timp. Dacă aluatul nu este suficient de rece, puneți la frigider foile și tăiați centrele atunci când aluatul este puțin mai ușor de lucrat. Repetați cu bucățile de aluat rămase.
Coaceți fursecurile timp de 8 minute sau până când abia sunt ferme și încă oarecum palide; vor fi doar ușor rumenite în jurul marginilor exterioare.
Lăsați-le să se răcească pe foile de copt.
Așezați două sau trei cupe de măsurare din sticlă rezistentă la cuptor cu 1 cană într-un cuptor de 375 F pentru a se încălzi. Într-o tigaie de dimensiuni medii, combinați zahărul, siropul de porumb și apa și amestecați la foc mediu până când zahărul este dizolvat. Apoi, fără a amesteca, gătiți siropul până când ajunge la 300 de la 310 de la 310 de la 310 la 310 de la un termometru cu bomboane.
Scoateți siropul de pe foc și luați o cană de măsurare din cuptor.
Turnați o jumătate (sau o treime) din sirop în ceașca de măsurare, în funcție de câte culori de umplutură doriți să faceți și amestecați colorantul alimentar și aroma la alegere. Lăsați siropul rămas în tigaie, puneți la foc mic.
Când siropul din ceașcă încetează să mai clocotească, țineți cupa cu un suport foarte gros și turnați siropul într-un flux blând pentru a umple centrele cookie-urilor. Opriți turnarea la fel cum siropul ajunge la nivelul superior al cookie-ului. Fii atent; acesta este un proces extrem de fierbinte și poate fi necesar să faceți o pauză la jumătatea drumului pentru a vă odihni mâna. Alternativ, puteți folosi o lingură mică (linguriță) pentru a înmuia siropul din ceașcă și a-l depune în centrele de prăjituri; umpleți lingura cam la jumătate. Acest lucru previne disconfortul ușor de a ține pe un pahar fierbinte pentru o lungă perioadă de timp.
Folosiți a doua și / sau a treia ceașcă și restul de sirop, colorate și aromate diferit, pentru a umple centrele cookie-urilor rămase. (Dacă aveți sirop rămas, turnați-l în runde mici pe o bucată de pergament sau folie de aluminiu pentru a face bomboane tari.)