Fursecuri Cu Lămâie-Porumb
Cookie-urile de lămâie-porumb ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Fursecuri Din Făină De Porumb Cu Lămâie, Fursecuri Cu Lămâie-Porumb, și Fursecuri Cu Lămâie-Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin ghimbir măcinat); se amestecă cu un tel.
Combinați zahărul și untul într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase (aproximativ 5 minute). Răzuiește ocazional părțile laterale ale bolului.
Adăugați oul; bate bine. Bateți în coaja de lămâie rasă.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și bateți la viteză medie-mică doar până la amestecare.
Lingura aproximativ 1 1/2 lingurite aluat 2 inci în afară pe 2 foi de copt tapetate cu pergament.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor și aproape ferm.
Scoateți din cuptor. Se răcește pe tigăi timp de 2 minute sau până când este ferm.
Scoateți din tigăi. Se răcește complet pe un suport de sârmă.