Cookie-urile cu alune-Mocha Bonbon ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă servește 42. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ciocolată, extract de vanillan, jimmies de ciocolată și aur și frișcă grea. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Fursecuri Cu Bonbon De Alune, Păianjeni De Ciocolată Neagră Cu Alune, și Fursecuri Cu Bezea Mocha Cu Alune sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, untul de cremă și zahărul cofetarilor până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați vanilia și pudra de espresso până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
3
Se adaugă la amestecul de cremă.
4
Combinați făina și sarea; se adaugă treptat la amestecul de cremă și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Formați o linguriță de aluat în jurul fiecărei alune, formând o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Locul 2 în. în afară de foile de copt negrase.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Se coace la 350 de calorii timp de 8-10 minute sau până când fundul se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.
9
Pentru glazura espresso, așezați zahărul cofetarilor într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Cană Alune Măcinate Fin
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Combinați pudra de espresso și vanilia până se dizolvă; adăugați în castron. Se amestecă suficientă cremă pentru a obține o consistență de scufundare; pune deoparte. Pentru glazura de ciocolată, combinați zahărul, ciocolata și smântâna cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Glazură De Ciocolată
Espresso Instant
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Înmuiați jumătate din fursecuri în glazură espresso. Înmuiați fursecurile rămase în glazură de ciocolată; lăsați excesul să picure.
Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "