Fulgi de ovăz Jumbles ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 394 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi considerat foarte accesibil, costând aproximativ 59 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fulgi de ovăz Fudge Revel baruri aka Fudge Jumbles, M & M ' S Fudge Jumbles, și Scorțișoară Jumbles.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți untul, scurtarea și ambele zaharuri până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scurtarea
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
3
Cu mixerul la viteză mică, adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt. Se amestecă ovăzul, apoi ciocolata, nucile, stafidele, cireșele și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cireșe
Nucă De Cocos
Stafide
Nuci
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Tapetați două foi de copt cu margini cu hârtie pergament. Scoateți aluatul în 2 linguri. bile și așezați la câțiva centimetri distanță pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
5
Coaceți, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când prăjiturile se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați să se răcească timp de 5 minute pe foi de copt pe rafturi de sârmă, apoi transferați fursecurile pe rafturi de sârmă pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas.