Fudge Jos Cheesecake
Nevoie de o desert fără gluten? Cheesecake cu fund de Fudge ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Dacă aveți la îndemână apă, ciocolată semi-dulce de brutar, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fudge-Jos Bomboane Criza Plăcintă, Fudge Jos Banana Placinta Cu Crema De, și Brownie Jos Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă, zahăr, cele 5 linguri. margarina topită și apa cu furculiță în plăcuța de plăcintă de 9 inci până se omogenizează bine. Apăsați ferm pe partea laterală a plăcii de plăcintă mai întâi, folosind degetul sau lingura mare pentru a modela marginea. Apăsați ferm amestecul de firimituri rămas pe fund, folosind fundul unei cupe de măsurare uscate.
Ciocolată cu microunde și 1 lingură. margarina în castron mic cu microunde pe mare 1-1 / 2 minute sau până când margarina este topit. Se amestecă până când ciocolata se topește complet; se răcește ușor.
Bateți laptele și umplutura
Se amestecă cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă bine. Bateți la viteză medie 3 minute. (Umplerea va fi groasă.) Se Amestecă 3 Linguri. de umplere în ciocolată topită; răspândit uniform în crustă. Se acoperă cu umplutura rămasă. Se da la frigider cel putin 1 ora. Completați fiecare porție cu 2 linguri. din toppingul biciuit. Păstrați restul de cheesecake la frigider.