Fudge cu miere sărată și tartă cu ciocolată
Sărat miere fudge & Ciocolata tartă ia în jurul 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 693 calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Această rețetă de la BBC Good Food are 87 de fani. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie cu coajă scurtă, miere limpede, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta Cu Nuci De Miere Sarata, Tarta cu miere de lamaie cu crusta Sarata, și Cupcakes de ciocolată cu glazură de Caramel sărat și umplutură de ciocolată.
Instrucțiuni
Tăiați patiseria în bucăți și puneți-o într-un robot de bucătărie. Cerneti peste cacao, stropiti peste miere, apoi pulsati pentru a combina intr-o patiserie de ciocolata (vezi caseta de tip, mai jos stanga).
Întindeți aluatul pe o suprafață de lucru ușor praf de cacao, suficient de mare pentru a alinia o cutie de tartă cu fundul liber de 23 cm, cu puțină surplombă. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Strângeți o foaie mare de pergament de copt și folosiți-o pentru a alinia forma de tartă. Umpleți cu fasole de copt și coaceți timp de 15-20 de minute până când sunt nisipoase și părțile laterale sunt ferme.
Scoateți fasole și hârtie, și se coace pentru încă 5-15 minute până când într-adevăr biscuity. Tăiați consola și răciți-o.
Puneți ingredientele de miere într-o tigaie mică și încălziți ușor până când untul s-a topit complet. Aduceți la foc mic și bule, amestecând, timp de 4-5 minute până când este mai auriu și mai îngroșat. Se amestecă-linguriță sare bună (după gust), apoi se toarnă în cutia de tartă. Se răcește timp de 30 de minute.
Pentru topping, amestecați ciocolata și smântâna într-un castron rezistent la căldură peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se topește ușor, amestecând ocazional, până se combină. Se răcește timp de 5 minute, apoi se toarnă ușor în cutia de tartă, acoperind stratul de miere. Se răcește până este gata de servit.
Scoateți din frigider cu 10 minute înainte de servire, pentru a se înmuia puțin. Praf cu cacao și împrăștiați cu puțin fagure sfărâmat, dacă doriți, apoi serviți cu păpuși de crme frache sau un ulcior de smântână.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.