Frunze De Struguri De Crab

Frunze De Struguri De Crab
Frunzele de struguri de Crab necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 30 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 31 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână grătare și scallions, pătrunjel cu frunze plate, carne de crab și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Frunze De Struguri, Frunze De Struguri, și Frunze De Struguri Umplute.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția frunzelor de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
2
Puneți 1 lingură de amestec în centrul fiecărei frunze de struguri. Îndoiți părțile laterale și rotiți bine. Repetați procesul până când amestecul și frunzele de struguri au dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
StruguriStruguri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Se pune la frigider până este gata de servit.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții30
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista