Fructul Pasiunii Mojito

Fructul Pasiunii Mojito
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Mojito cu fructe de pasiune. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 150 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, ROM, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fructul pasiunii mojito, Mojito cu ananas proaspăt și fructe de pasiune, și Mojito cu ananas proaspăt și fructe de pasiune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fructele pasiunii în jumătate, apoi scoateți semințele și pulpa într-o strecurătoare cu plasă mică așezată peste un pahar de fund greu de modă veche sau de dimensiuni similare. Folosiți un amestec de cocktail cu mâner lung sau capătul greșit al lingurii de lemn pentru a elimina semințele și pulpa de plasa strecurătorului pentru a extrage sucul din semințele cărnoase, sucul se va colecta în fundul paharului. Ar trebui să aveți aproximativ un generos 1 uncii de circulatie. Rezervați semințele ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
FructeFructe
SucSuc
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Lingura De LemnLingura De Lemn
2
Adăugați sucul de lămâie, zahărul și frunzele de mentă în pahar cu sucul de fructul pasiunii. Amestecați menta, folosind zahărul ca abraziv până când frunzele sunt învinețite și zahărul în cea mai mare parte dizolvat. Umpleți paharul cu cuburi de gheață medii și turnați romul peste gheață. Amestecați ușor pentru a combina, având grijă să distribuiți frunzele de mentă pe tot paharul. Se acoperă cu o uncie sau două sifon club după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe De PasiuneSuc De Fructe De Pasiune
MentăMentă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Apă SpumantăApă Spumantă
GheațăGheață
ZahărZahăr
ROMROM
3
Garnisiți cu crenguță de mentă și câteva semințe rezervate de fructul pasiunii. Semințele sunt gustoase. Nu vă fie teamă să le strângeți în gură în timp ce vă bucurați de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
SemințeSemințe
MentăMentă
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista