Fructe Din Caraibe Cu Baie De Var Cheie

Fructe Din Caraibe Cu Baie De Var Cheie
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Fructele din Caraibe cu baie de var cheie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 289 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți cuburi de mango, frigarui din lemn, iaurt cu plăcintă cu lime din cutie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fructe Din Caraibe Cu Baie De Var Cheie, Macadamia Key Lime Pie, și 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu; bateți la viteză medie a unui mixer electric până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Filetați fructele alternativ pe fiecare broșă de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Serviți frigarui cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Gewurztraminer, Riesling, Pinot Gris

Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Riesling, și Pinot Gris. Veți dori să optați pentru vinuri cu un pic de dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri refrigerate, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Rezerva Alsacia Willm Gewurztraminer cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Gewurztraminer Reserve
Alsacia Willm Gewurztraminer Reserve
Indicii galben auriu. Intensitate aromatică plăcută și fructe exotice.Persistență ușoară, rotundă și bine echilibrată și bună, terminând cu note picante.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista