Torta de fructe de mare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 228 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, oțet de vin, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare includ Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), și Șuncă și Cheddar Torta.
Instrucțiuni
1
Combinați varză, castraveți, ridichi, jalapeno, oțet și zahăr. Aruncă ușor. Puneți deoparte 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
2
Scurgere.Împărțiți Bolillo pe lungime.
3
Se întinde cu maioneză. Aranjați amestecul de varză pe fundul Bolillo. Aranjați fructele de mare. Se acoperă cu avocado. Strângeți sucul de lămâie. Apăsați Bolillo împreună și serviți.;