Fructe de mare Timbales cu tarhon Beurre Blanc

Fructe de mare Timbales cu tarhon Beurre Blanc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Timbale de fructe de mare cu tarhon Beurre Blanc. Această rețetă face 8 porții cu 183 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, dezosată, crenguțe de tarhon și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Timbale de muselină de talpă și scoică cu arpagic Beurre Blanc, Halibut la grătar cu tarhon Beurre Blanc, și Sos de portocale Beurre Blanc pentru fructe de mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți somonul, creveții și scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Tăiați somonul în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Într-un robot de bucătărie, rotiți fructele de mare într-o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați albușuri de ou, sare, cayenne și nucșoară; se învârte până se omogenizează. Apoi adăugați smântână și rotiți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Unt 8 forme sau ramekins (dimensiunea de 1/3 până la 1/2 cană). Puneți amestecul de fructe de mare în mod egal în forme și răspândiți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se toarnă 1/2 inch de apă clocotită într - o tigaie de copt de 12 pe 17 inci. Puneți matrițele în apă și acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când o frigăruie metalică introdusă în centrul timbalelor iese curată, aproximativ 15 minute. Cu o spatulă largă, ridicați timbalele din apă. Dacă ați terminat cu până la 30 de minute înainte, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Puneți tarhonul Beurre Blanc în mod egal pe opt farfurii calde (vezi notele). Rulați un cuțit între Timbale și părțile laterale ale matrițelor. Inversați o matriță peste sos pe fiecare farfurie pentru a elibera timbal; îndepărtați mucegaiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Garnisiți timbalele cu arpagic proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
10
Tarhon Beurre Blanc: într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, fierbeți 1/3 cană de oțet de vin alb, 1/3 cană de vermut uscat, 3 linguri de șalotă tocată și 1 1/2 linguri de tarhon proaspăt tocat până se reduce la 1/4 cană, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Beurre BlancBeurre Blanc
Vermut UscatVermut Uscat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 ore.Chiar înainte de servire, puneți tigaia la foc mare, adăugați 3/4 cană (3/8 lb.) unt și amestecați constant până se topește și clocotește, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista