Fructe de mare Timbales cu tarhon Beurre Blanc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Timbale de fructe de mare cu tarhon Beurre Blanc. Această rețetă face 8 porții cu 183 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, dezosată, crenguțe de tarhon și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Timbale de muselină de talpă și scoică cu arpagic Beurre Blanc, Halibut la grătar cu tarhon Beurre Blanc, și Sos de portocale Beurre Blanc pentru fructe de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți somonul, creveții și scoicile.
Tăiați somonul în bucăți de 1 inch.
Într-un robot de bucătărie, rotiți fructele de mare într-o pastă groasă.
Adăugați albușuri de ou, sare, cayenne și nucșoară; se învârte până se omogenizează. Apoi adăugați smântână și rotiți până se omogenizează.
Unt 8 forme sau ramekins (dimensiunea de 1/3 până la 1/2 cană). Puneți amestecul de fructe de mare în mod egal în forme și răspândiți nivelul.
Se toarnă 1/2 inch de apă clocotită într - o tigaie de copt de 12 pe 17 inci. Puneți matrițele în apă și acoperiți bine tigaia cu folie.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când o frigăruie metalică introdusă în centrul timbalelor iese curată, aproximativ 15 minute. Cu o spatulă largă, ridicați timbalele din apă. Dacă ați terminat cu până la 30 de minute înainte, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea la temperatura camerei.
Puneți tarhonul Beurre Blanc în mod egal pe opt farfurii calde (vezi notele). Rulați un cuțit între Timbale și părțile laterale ale matrițelor. Inversați o matriță peste sos pe fiecare farfurie pentru a elibera timbal; îndepărtați mucegaiul.
Garnisiți timbalele cu arpagic proaspăt.
Tarhon Beurre Blanc: într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, fierbeți 1/3 cană de oțet de vin alb, 1/3 cană de vermut uscat, 3 linguri de șalotă tocată și 1 1/2 linguri de tarhon proaspăt tocat până se reduce la 1/4 cană, 5 până la 8 minute.
Lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 ore.Chiar înainte de servire, puneți tigaia la foc mare, adăugați 3/4 cană (3/8 lb.) unt și amestecați constant până se topește și clocotește, 2 până la 3 minute.