Fructe De Mare Cu Lămâie
Lemon-Herb fructe de mare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de spanac, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Paste cu fructe de mare cu pansament cu ierburi de lămâie-șofran, Prăjituri cu fructe de mare cu sos de ierburi, și Fructe De Mare Crocante Cu Sos De Scufundare Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Adăugați 2 linguri de ulei și încălziți timp de 30 de secunde.
Adăugați fructele de mare și amestecați până când sunt fierte, 3 până la 4 minute.
Transferați pe o farfurie. Ștergeți tigaia. Reduceți căldura la mediu-mare, adăugați uleiul rămas și încălziți timp de 30 de secunde.
Adăugați mazărea și apa. Acoperiți parțial și gătiți, amestecând ocazional, până la verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Adăugați spanacul sau năsturelul și sosul de lămâie. Când începe să baloneze, adăugați fructele de mare. Se amestecă până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Serviți imediat peste orez. Bacsis: Puiul sau tofu pot sta în locul fructelor de mare, iar sparanghelul poate înlocui zăpada sau mazărea cu zahăr.