Fromage Blanc-Friptură De Porc Umplută

Fromage Blanc-Friptură De Porc Umplută
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Fromage blanc-friptura de porc umplută cu carne de porc ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 220 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Capace de ciuperci umplute cu praz și Fromage Blanc, Friptură De Porc Umplută, și Friptură de porc cu mere umplute cu Yam.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura pe suprafața de lucru cu o parte lungă orientată spre dvs. Folosind un cuțit ascuțit, faceți o tăietură orizontală în friptură pe lungime cu o treime în jos de sus și până la capăt. Nu tăiați până la cealaltă parte; tăiați numai la câțiva centimetri de cealaltă parte. Tocmai ați creat o clapă ca coperta unei cărți. Deschide clapeta.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Pentru a face următoarea tăietură, apăsați partea plată a cuțitului pe interiorul clapetei respective. Folosind vârful cuțitului, faceți o tăietură de 2 inci în jos pe toată lungimea fripturii. Acum puneți cuțitul, lama în jos, în tăietura pe care tocmai ați făcut-o. Creați - vă a doua copertă de carte tăind înapoi prin partea groasă rămasă a cărnii cu o tăietură orizontală la fel ca prima tăietură pe care ați făcut-o, până la un centimetru de lateral. Deschide clapeta. Ar trebui să aveți o bucată plată de carne de aproximativ 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați folie de plastic sau hârtie de măcelar peste carne și lăsați-o ușor cu un pounder de carne sau alt obiect greu, cum ar fi roșiile conservate, la o grosime de aproximativ inch. Carnea ar trebui să fie o bucată relativ plată. Dacă nu se așează plat, faceți mici tăieturi în părțile cele mai groase; acest lucru vă va ajuta. Sare și piper ambele părți ale cărnii. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Pregătiți amestecul de brânză: într-un castron mic, amestecați împreună fromage blanc, usturoiul și coaja de lămâie. Pune deoparte. (Puteți face acest lucru cu până la 24 de ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați broccoli rabe, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când este fraged, dar încă ferm la mușcătură, aproximativ 10 minute (dacă se lipeste de tigaie, adăugați puțină apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați fulgii de piper și sarea după gust. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Așezați friptura pe suprafața de lucru cu o parte lungă cea mai apropiată de dvs.
2
Așezați feliile de prosciutto pe carne pentru a acoperi cea mai mare parte a suprafeței. Întindeți cu grijă amestecul fromage blanc peste prosciutto, lăsând o margine de 1 inch în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Așezați broccoli rabe pe lungime în centrul amestecului de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Începând din partea cărnii cea mai apropiată de dvs., rulați ușor carnea departe de dvs. pentru a închide umplutura. Folosind șnurul de bucătărie, legați friptura la fiecare 1 inch pentru a vă asigura că rămâne închisă. (Notă: dacă carnea este destul de dificil de rulat, pur și simplu îndepărtați 1 sau 2 tulpini de broccoli rabe.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, suficient de mare pentru a ține carnea, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați friptura și, folosind clești, întoarceți-o constant pentru a o rumeni uniform pe toate părțile. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute. Odată ce exteriorul cărnii este maro deschis, transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Gatiti timp de 40 pana la 45 de minute sau pana cand carnea masoara intre 64° si153 pe un termometru pentru carne si carnea se simte ferma, dar nu rigida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți carnea din cuptor și lăsați-o să se odihnească aproximativ 10 minute. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista