Frittata de dovlecei, cartofi și mentă
Frittata de dovlecei, cartofi și mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 531 calorii, 30g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi, cheddar, frunze de mentă și ouă. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Spanac și dovlecei frittata, Frittata Cu Ou De Rață Și Dovlecei, și Frittata cu dovlecei și brânză de capră (și un cadou elvețian cu diamante!).
Instrucțiuni
Se fierb cartofii timp de 6 minute sau până când sunt fierte, apoi se scurg și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă, rezistentă la cuptor și prăjiți dovleceii timp de 4-5 minute până devin aurii. Sfat în cartofi și prăjiți timp de 1 min cu dovleceii.
Într-un castron, bateți împreună ouăle și menta, apoi condimentați.
Se toarnă în tigaie și se amestecă scurt. Gatiti 5 minute la foc mic. Zdrobiți peste brânză și terminați sub un grătar fierbinte timp de 5 minute, până când ouăle sunt doar setate și brânza este rumenită.
Tăiați în pene și serviți.