Frisca Glazura

Frisca Glazura
Înghețarea cu frișcă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de îngheț. Această rețetă face 8 porții cu 337 calorii, 1g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prajiturele parmezan smântână cu zmeura frisca glazura, Frisca Glazura, și Cupcakes cu frisca glazura.

Instrucțiuni

1
Gatiti faina si laptele la foc mic pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
2
Crema împreună zahăr, unt și scurtarea până la omogenizare. (Sună gras, dar este bun și se amestecă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
3
Când amestecul de făină este rece, adăugați o cantitate mică amestecului de zahăr și bateți. Continuați să adăugați cantități mici de amestec de făină și lapte în amestecul de zahăr până când este amestecat. Whip până când este are textura de frisca. Acest lucru este cel mai bine atunci când se face cu câteva ore sau cu o zi înainte. Bucurați-vă!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista