Friptură și plăcintă

Friptură și plăcintă
Friptura și plăcinta necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 1584 calorii, 75g de proteine, și 120g de grăsime fiecare. Pentru $10.65 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită jumătate și jumătate, smântână grea, parmezan și ciuperci. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și plăcintă cu friptură, Plăcintă Cu Friptură, și Plăcintă Cu Friptură Și Rinichi.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 6-Cupa Jumbo muffin staniu
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un bol de amestecare, amestecați untul și crema de brânză până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Tăiați făina cu o furculiță. Împărțiți aluatul în 6 bile și răciți-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Ungeți o cutie de briose jumbo de 6 căni cu unt sau spray de gătit antiaderent. Bateți fiecare dintre bilele de aluat răcite în fiecare ceașcă de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
5
Coaceți aproximativ 8 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță la foc mediu, topiți untul și amestecați făina; apoi amestecați încet în jumătate și jumătate, amestecând constant. Sosul trebuie să fie gros; nu rumeniti sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați supă de ciuperci, ciuperci feliate, parmezan și ou și amestecați pentru a combina. Îndoiți creveții și adăugați praf de usturoi, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
(Keebler)(Keebler)
4
Se toarnă amestecul în cruste de plăcintă și se acoperă cu pesmet cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
5
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, sau până se rumenesc și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
În timp ce plăcintele se coc, condimentați bucățile de carne cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați carne de vită și usturoi și începeți să rumeniți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Adăugați ciuperci și apoi îndepărtați carnea când ajunge la coacerea dorită; pune deoparte și păstrează cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Adăugați ceapă verde și apoi deglazați tigaia cu bulion de vită, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a îndepărta orice bucăți rumenite aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați smântână și gătiți până se reduce la consistența sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Adăugați carnea de vită înapoi în sos chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
8
Lăsați plăcintele să se răcească timp de 10 minute înainte de a le scoate din forma de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
9
Așezați fiecare plăcintă în centrul unei farfurii. Aranjați bucăți de filet în jurul plăcintei, sosul de lingură deasupra și garnisiți fiecare cu crenguță de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Ingrediente

2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricarne de vităcarne de vită1kgfilet de vită, tăiat în bucățifilet de vită, tăiat în bucăți6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPesmet cu unt, pentru toppingPesmet cu unt, pentru topping1stickunt, dedurizată, plus mai mult pentru ungere tigaieunt, dedurizată, plus mai mult pentru ungere tigaie2(iarnă)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional8(iarnă)(1 băț) unt(1 băț) unt376Nuci de orice fel (tocate)ciuperci feliate, scurseciuperci feliate, scurse305Nuci de orice fel (tocate)cremă condensată de supă de ciupercicremă condensată de supă de ciuperci85Nuci de orice fel (tocate)pachet cremă de brânză, dedurizatăpachet cremă de brânză, dedurizată1ou, bătutou, bătut1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciuperci proaspete feliateciuperci proaspete feliate1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)dressing lamaie piperdressing lamaie piper6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPraf de usturoiPraf de usturoi3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa verde, feliataceapa verde, feliata3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirijumătate și jumătate sau smântânăjumătate și jumătate sau smântână2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan rasparmezan ras6crenguțe de pătrunjel, pentru garniturăcrenguțe de pătrunjel, pentru garnitură6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper454Nuci de orice fel (tocate)creveți fierți, curățați, deveinați și tăiați grosiercreveți fierți, curățați, deveinați și tăiați grosier

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Târziu Recolta Riesling
Angel Târziu Recolta Riesling
Îngerul messinei Hof este un vin de desert crocant, dulce, recoltat de la ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare și dulci de ciocolată.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista