Friptură și bere

Steak and Ale ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $6.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 775 calorii, 48G de proteine, și 59G de grăsime. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de nucșoară, ceapă, fripturi de mușchi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Make-ahead Meal 3 Minute Steak Hoagies cu sos de friptură de casă, Friptură prăjită la tigaie și burgeri de friptură cu ceapă de vin roșu și cadoul slab al Laurei, și Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați fripturile pe ambele părți cu sare, piper și unt. Puneți pe un grătar fierbinte și rumeniți pe ambele părți.
Într-un cuptor olandez sau o tigaie din fontă, adăugați 1/2 băț de unt, ceapă, ciuperci și sare.
Așezați capacul deasupra și lăsați-i să transpire.
Adăugați bere și puneți fripturile în tigaie. Se lasă să se toacă până se înmoaie.
Combinați cimbrul, pătrunjelul, nucșoara, untul rămas și făina împreună. Folosiți acest lucru pentru a îngroșa sosul, astfel încât să puteți acoperi spatele unei linguri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah