Friptură la grătar cu glazură balsamică de bacon
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Friptura la gratar cu glazura balsamica de bacon ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. O porție conține 232 de calorii, 16 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Este perfect pentru 4 iulie. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, sare, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de flanc la grătar cu glazură balsamică și gremolată de portocale, Friptură de flanc cu ceapă caramelizată și glazură balsamică și Friptură de flanc cu ceapă caramelizată și glazură balsamică.
Instrucțiuni
Încingeți o tigaie de grătar de pe aragaz sau o grătar cu spray de gătit la foc mediu-mare pentru a se preîncălzi.
Puneți boabele de piper într-o pungă de plastic și zdrobiți-le cu partea netedă a unui ciocan de carne sau cu fundul unei tigaie grele, până se zdrobesc fin. Condimentați ambele părți ale fripturii cu boabe de piper zdrobite, sare și fulgi de usturoi.
Puneți friptura pe tigaia fierbinte și gătiți 5 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Se ia de pe foc si se lasa friptura sa se odihneasca 10 minute. Tăiați carnea în cruce în felii groase de 1/4 inch.
În timp ce friptura se gătește,
Pune baconul taiat cubulete intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste si devine crocant.
Adăugați oțet și aduceți la fiert timp de 5 minute sau până când lichidul scade. Într-un castron mic, adăugați bulionul și amidonul de porumb, amestecând până când amidonul de porumb este complet dizolvat și adăugați în tigaie. Se fierbe 2 minute, aducând la fierbere complet, până când sosul se îngroașă.
Se ia de pe foc, se pune sosul peste feliile de friptură și se pune deasupra pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Flank Steak în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.