Friptură la grătar cu glazură balsamică de bacon

Friptură la grătar cu glazură balsamică de bacon
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Friptura la gratar cu glazura balsamica de bacon ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. O porție conține 232 de calorii, 16 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Este perfect pentru 4 iulie. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, sare, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de flanc la grătar cu glazură balsamică și gremolată de portocale, Friptură de flanc cu ceapă caramelizată și glazură balsamică și Friptură de flanc cu ceapă caramelizată și glazură balsamică.

Instrucțiuni

1
Încingeți o tigaie de grătar de pe aragaz sau o grătar cu spray de gătit la foc mediu-mare pentru a se preîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Puneți boabele de piper într-o pungă de plastic și zdrobiți-le cu partea netedă a unui ciocan de carne sau cu fundul unei tigaie grele, până se zdrobesc fin. Condimentați ambele părți ale fripturii cu boabe de piper zdrobite, sare și fulgi de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi DeshidratatUsturoi Deshidratat
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Puneți friptura pe tigaia fierbinte și gătiți 5 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc si se lasa friptura sa se odihneasca 10 minute. Tăiați carnea în cruce în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
În timp ce friptura se gătește,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Pune baconul taiat cubulete intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste si devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați oțet și aduceți la fiert timp de 5 minute sau până când lichidul scade. Într-un castron mic, adăugați bulionul și amidonul de porumb, amestecând până când amidonul de porumb este complet dizolvat și adăugați în tigaie. Se fierbe 2 minute, aducând la fierbere complet, până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se ia de pe foc, se pune sosul peste feliile de friptură și se pune deasupra pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Flank Steak în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista