Friptură Italiană De Casă

Reteta de casă Friptură Italiană oală ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul 2 ore și 20 de minute. Acest curs principal are 291 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec de supă de ceapă, condimente, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, O oală ziti coapte cu cârnați italieni + VIDEO, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați făina în punga cuptorului; agitați pentru a acoperi.
Se pune într-un 13-in. x 9-in. tava de copt; adăugați friptura. Într-un castron mic, combinați apa, supa de roșii, amestecul de supă, condimentele italiene și usturoiul; se toarnă în punga cuptorului.
Taie șase 1/2-in. fante în partea de sus a sac; aproape cu cravată furnizate.
Coaceți la 325 de ore timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Îndepărtați friptura pe un platou de servire și păstrați-o caldă.
Transferați sucurile de gătit într-o cratiță mică; grăsime degresată. Aduceți la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați în sucurile de gătit. Reveniți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă. Feliați friptura; serviți cu sos.