Friptură Frite
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți fripturi fripturi acasă. O porție conține 795 de calorii , 50 g de proteine și 47 g de grăsimi . Pentru 6,24 USD per porție , primești o garnitură care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork necesită fripturi, vin, sare și ulei de măsline. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Este perfect pentru ziua indragostitilor . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 67% . Rețete similare includ friptură friptură , friptură asiatică friptură și friptură au poivre și frite .
Instrucțiuni
Se încălzește 1 1/2 până la 2 inci ulei într-o tigaie adâncă la foc mediu la 325 grade F.
Tăiați cartofii în felii subțiri pe lungime.
Tăiați fiecare felie în fâșii subțiri.
Pune cartofii tăiați pe prosoape de hârtie.
Pune cate 2 pumni generosi de cartofi odata in ulei incins, in 2 reprize. Gătiți cartofii timp de 2 minute și transferați pe o farfurie tapetată cu un prosop. Ridicați căldura la mediu mare până la 375 de grade F. Lăsați uleiul să crească la o temperatură mai mare, 3 până la 5 minute. Întoarceți cartofii la ulei în 2 loturi pentru a-i crocanți, gătindu-i până la o culoare maro auriu, încă 2 până la 3 minute pe lot.
Scoateți cartofii din ulei pentru a curăța prosoapele pentru a se scurge. Se condimentează cu sare fină și se servește.
Pentru fripturi, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați puțin ulei în tigaie, 1 rând. Asezonați fripturile cu sare și piper.
Puneți fripturile în tigaie și prăjiți 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu și gătiți fripturile cu 6 minute mai mult pentru mediu rare, 8 pentru mediu spre mediu bine.
Scoateți fripturile pe o farfurie caldă pentru a se odihni.
Adaugati in tigaie 2 linguri de unt si salota. Gătiți eșalota 2 sau 3 minute, adăugați făină în tigaie și gătiți încă un minut.
Bateți vinul în tigaie și ridicați picăturile din tigaie.
Se adauga ultima lingura de unt si se ia tigaia de pe foc. Peste fripturi se pune vin și sos de eșalotă și se servesc cu cartofi fierbinți, puțini.