Friptură Friptă Cu Muștar De Arțar

Friptură Friptă Cu Muștar De Arțar
Friptura friptă cu muștar de arțar este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 520 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sirop de arțar, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Șuncă De Muștar De Arțar, Friptură De Șuncă De Arțar-Muștar La Grătar, și Talpă Friptă Cu Muștar Și Cimbru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială și coaceți, amestecând ocazional, 5 până la 7 minute sau până când sunt prăjite și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Bateți împreună siropul și următoarele 3 ingrediente; scoateți și rezervați jumătate din amestecul de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați jumătatea rămasă de amestec într-un vas mare, superficial sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar. Tăiați friptura, dacă este necesar, și adăugați-o în farfurie sau în punga de congelator din plastic cu fermoar, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, rotind o dată după 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
5
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
6
Presărați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
8
Gatiti jumatate rezervata de marinata intr-o cratita mica la foc mediu 10 minute sau pana se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Așezați friptura pe o grătar ușor unsă într-o tigaie cu role de jeleu căptușită cu folie de aluminiu. Se fierbe 6 inci de la căldură 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
FripturăFriptură
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
10
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Puneți sosul peste friptură și acoperiți cu nuci pecan prăjite și brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Nuci PecanNuci Pecan
SosSos
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateGreu
Gata În47 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista