Friptură Friptă Cu Muștar De Arțar
Friptura friptă cu muștar de arțar este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 520 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sirop de arțar, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Șuncă De Muștar De Arțar, Friptură De Șuncă De Arțar-Muștar La Grătar, și Talpă Friptă Cu Muștar Și Cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială și coaceți, amestecând ocazional, 5 până la 7 minute sau până când sunt prăjite și parfumate.
Bateți împreună siropul și următoarele 3 ingrediente; scoateți și rezervați jumătate din amestecul de sirop.
Adăugați jumătatea rămasă de amestec într-un vas mare, superficial sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar. Tăiați friptura, dacă este necesar, și adăugați-o în farfurie sau în punga de congelator din plastic cu fermoar, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, rotind o dată după 4 ore.
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Presărați friptura cu sare și piper.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Gatiti jumatate rezervata de marinata intr-o cratita mica la foc mediu 10 minute sau pana se reduce la jumatate.
Așezați friptura pe o grătar ușor unsă într-o tigaie cu role de jeleu căptușită cu folie de aluminiu. Se fierbe 6 inci de la căldură 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Puneți sosul peste friptură și acoperiți cu nuci pecan prăjite și brânză albastră.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.