Friptură din New York cu usturoi prăjit și unt de Ancho
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura din New York cu usturoi prăjit și unt de Ancho. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 5.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1006 calorii. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați Chiles ancho, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați New York benzi friptură cu usturoi pătrunjel unt, Tigaie arsă New York Strip Steak cu sos de unt de usturoi + ceapă, și Fripturi la grătar din New York cu unt de usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înfășurați capul de usturoi cu folie de aluminiu și prăjiți timp de 40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească suficient pentru a manipula.
Strângeți usturoiul din piei de hârtie într-un castron mic de sticlă și combinați împreună cu untul și praful de ancho, amestecând bine. Condimentează cu sare și piper.
Așezați o bucată de folie de plastic pe o suprafață de lucru, lingurați untul în mijloc și rotiți-l într-un cilindru. La frigider până la ferm, aproximativ 1 oră.
Pregătiți un grătar la foc mediu-mare.
Ungeți fripturile cu ulei de măsline și presărați sare și piper negru proaspăt măcinat. Grătați fripturile la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Transferați într-un platou și cort cu folie pentru a vă încălzi. Pentru a servi fripturile, acoperiți fiecare cu un pat de unt de usturoi prăjit.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.