Friptură de vânat cu ardei și ceapă

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de vânat cu ardei și ceapă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 262 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.77 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de condimente pentru friptură, ceapă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 76%. Rețete similare sunt Sandvișuri italiene cu cârnați cu ardei și ceapă, Pizza cu friptură, ardei și ceapă, și Steak Hoagies cu ciuperci, ceapă și ardei.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună bulionul de vită, sherry, sosul de soia, sarea și piperul. Condimentează carnea cu sare de întărire și condimente pentru friptură, apoi pune-o în bol cu marinata. Acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 3 ore.
Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Folosiți clești sau o lingură cu fante pentru a transfera vânatul în tigaie, rezervând marinata. Gatiti si amestecati pana se rumenesc si se gatesc, 3-5 minute, in functie de marimea bucatelor.
Scoateți într-un castron curat.
Încălziți lingura rămasă de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și fâșiile de ardei gras; gătiți și amestecați până când începeți să deveniți fragede, 2 până la 3 minute.
Scoateți-le din tigaie și puneți-le în castron cu carnea.
Se dizolvă amidonul de porumb în 2 linguri de marinată rezervată.
Se toarnă restul de marinată în tigaie. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu timp de un minut. Amestecați suspensia de amidon de porumb și continuați să gătiți, amestecând încet până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Întoarceți carnea și legumele în tigaie și amestecați până când sunt acoperite cu sosul.
Transferați într-un vas de servire.