Friptură de vită cu sos de roșii Madeira

Friptură de vită cu sos de roșii Madeira
Dacă aveți aproximativ 8 ore și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, friptură de vită cu sos de roșii Madeira ar putea fi un remarcabil fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 52G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru 4,33 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă perlată, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Filet De Vită Fript Cu Sos De Ciuperci Madeira, Roast Prime Rib cu sos Madeira și sos de hrean, și New York Strip friptură cu sos de tigaie Madeira.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează friptura cu sare și piper. Rumeniti friptura pe toate partile, scoateti-o pe o farfurie si dati-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mediu, combinați sosul de roșii, Madeira și usturoiul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
MadeiraMadeira
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
La un aragaz lent adăugați ceapa și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Adăugați friptura rumenită și orice sucuri acumulate.
5
Se toarnă amestecul de sos peste partea de sus a fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 8 ore.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista