Friptură de vită cu Portobello Gratin de ciuperci și Escarole și salată de legume de iarnă

Friptură de vită cu Portobello Gratin de ciuperci și Escarole și salată de legume de iarnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită fript cu Gratin de ciuperci și Escarole Portobello și salată de legume de iarnă. Pentru $12.81 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 898 calorii. Această rețetă servește 4. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, apa, morcovii pentru copii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci, Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci Madeira, și Gratin de ciuperci de cartofi și Portobello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați 1/4 cană de apă și ceapă perlată într-un vas mic de copt; acoperiți și coaceți la 400 timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Gatiti pastarnacul in apa clocotita 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați sparanghel și morcovi; gatiti 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Îndepărtați legumele cu o lingură pliată și scufundați legumele în apă cu gheață; scurgeți din nou și dați deoparte. Gatiti sfecla in apa clocotita 15 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Scurgeți și scufundați sfecla în apă cu gheață; scurgeți din nou. Coaja sfecla; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ciuperci; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Adăugați 1 cană apă, oțet și pătrunjel; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Se ia de pe foc; lasa sa se raceasca. Se amestecă tarhonul, sarea și piperul. Puneți sosul de ciuperci shiitake deoparte și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Combinați primele 9 ingrediente într-o tigaie superficială; amestecați bine. Aranjați ciupercile într-un singur strat deasupra amestecului de bulion, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 20 de minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Gatiti escarolul in apa clocotita timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgeți și scufundați escarole în apă cu gheață; scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
EscarolaEscarola
5
Înveliți un vas gratinat sau un vas de copt pătrat de 9 inci cu 1 linguriță de unt; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Așezați 4 ciuperci, cu tulpina în sus, în vasul pregătit; rezervați amestecul de bulion. Împărțiți escarole uniform între ciuperci în farfurie; top cu ciuperci rămase, tulpina părți în jos. Lingura amestec bulion rezervat peste stive de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
EscarolaEscarola
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
7
Combinați pesmetul și ingredientele rămase într-un bol; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Presărați peste stive de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când pesmetul se rumenesc ușor. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați 1 linguriță ulei, sare, piper și cardamom și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Răspândiți pe toate părțile de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie din fontă de 9 inci la foc mediu-mare și adăugați carne de vită și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Puneți tigaia în cuptor și coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se lasă să stea 10 minute și se taie în 8 felii.
1
Aranjați un Gratin Portobello-și-Escarole și 2 felii de friptură de vită pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți salata de legume de iarnă uniform între farfurii; lingură 1/2 cană sos de ciuperci shiitake peste fiecare porție de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
EscarolaEscarola
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Ingrediente

12sulițe subțiri de sparanghel, tăiatesulițe subțiri de sparanghel, tăiate12sfeclă pentru bebeluși, tăiatăsfeclă pentru bebeluși, tăiată8morcovi pentru copii, decojițimorcovi pentru copii, decojiți591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmuschiulet de vitamuschiulet de vita1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspătpesmet proaspăt0Bucăți de caramele Heath Barsemințe de chimen, prăjite și măcinatesemințe de chimen, prăjite și măcinate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec3Ceapa galbena medie, tocataescarole rupte (aproximativ 1 buchet)escarole rupte (aproximativ 1 buchet)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel tocat cu frunze platepătrunjel tocat cu frunze plate32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel tocat cu frunze platepătrunjel tocat cu frunze plate298pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpachete ciuperci shiitake proaspete, tulpini eliminate (aproximativ 4 cani)pachete ciuperci shiitake proaspete, tulpini eliminate (aproximativ 4 cani)2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați28pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/4 cană brânză de capră sfărâmată1/4 cană brânză de capră sfărâmată1Oreos dublu umplutcardamom la solcardamom la sol1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare1Bucăți de caramele Heath Barsemințe de muștar, prăjite și măcinatesemințe de muștar, prăjite și măcinate11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata28pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/4 cană brânză parmezană proaspătă mărunțită1/4 cană brânză parmezană proaspătă mărunțită4smallspăstârnac pentru bebeluși sau 2 păstârnacuri mici (tăiate în jumătate), decojitepăstârnac pentru bebeluși sau 2 păstârnacuri mici (tăiate în jumătate), decojite8ceapă perlată, decojităceapă perlată, decojită0Bucăți de caramele Heath Barpiper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat1Bucăți de caramele Heath Barpiper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat1Oreos dublu umplutpiper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat8mari4 capace mari de ciuperci portobello, tulpinile și branhiile îndepărtate4 capace mari de ciuperci portobello, tulpinile și branhiile îndepărtate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleytocat proaspete sau 2 lingurite uscate tarhontocat proaspete sau 2 lingurite uscate tarhon11 lingură de oregano uscatunt nesărat, topitunt nesărat, topit1Oreos dublu umplutunt nesăratunt nesărat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie1Oreos dublu umpluttocat proaspăt sau 1/4 linguriță cimbru uscattocat proaspăt sau 1/4 linguriță cimbru uscat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiIarnă
Revista