Friptură de vită cu Portobello Gratin de ciuperci și Escarole și salată de legume de iarnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită fript cu Gratin de ciuperci și Escarole Portobello și salată de legume de iarnă. Pentru $12.81 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 898 calorii. Această rețetă servește 4. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, apa, morcovii pentru copii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci, Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci Madeira, și Gratin de ciuperci de cartofi și Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați 1/4 cană de apă și ceapă perlată într-un vas mic de copt; acoperiți și coaceți la 400 timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Gatiti pastarnacul in apa clocotita 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați sparanghel și morcovi; gatiti 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
6
Îndepărtați legumele cu o lingură pliată și scufundați legumele în apă cu gheață; scurgeți din nou și dați deoparte. Gatiti sfecla in apa clocotita 15 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Scurgeți și scufundați sfecla în apă cu gheață; scurgeți din nou. Coaja sfecla; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Sifonada De Frunze De Kale
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ciuperci; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
10
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Adăugați 1 cană apă, oțet și pătrunjel; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Se ia de pe foc; lasa sa se raceasca. Se amestecă tarhonul, sarea și piperul. Puneți sosul de ciuperci shiitake deoparte și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Combinați primele 9 ingrediente într-o tigaie superficială; amestecați bine. Aranjați ciupercile într-un singur strat deasupra amestecului de bulion, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 20 de minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
2
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Gatiti escarolul in apa clocotita timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgeți și scufundați escarole în apă cu gheață; scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Escarola
5
Înveliți un vas gratinat sau un vas de copt pătrat de 9 inci cu 1 linguriță de unt; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Așezați 4 ciuperci, cu tulpina în sus, în vasul pregătit; rezervați amestecul de bulion. Împărțiți escarole uniform între ciuperci în farfurie; top cu ciuperci rămase, tulpina părți în jos. Lingura amestec bulion rezervat peste stive de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Escarola
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Combinați pesmetul și ingredientele rămase într-un bol; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Presărați peste stive de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
9
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când pesmetul se rumenesc ușor. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați 1 linguriță ulei, sare, piper și cardamom și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
3
Răspândiți pe toate părțile de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie din fontă de 9 inci la foc mediu-mare și adăugați carne de vită și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Puneți tigaia în cuptor și coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
6
Se lasă să stea 10 minute și se taie în 8 felii.
1
Aranjați un Gratin Portobello-și-Escarole și 2 felii de friptură de vită pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți salata de legume de iarnă uniform între farfurii; lingură 1/2 cană sos de ciuperci shiitake peste fiecare porție de salată.