Friptură de vită cu Portobello Gratin de ciuperci și Escarole și salată de legume de iarnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită fript cu Gratin de ciuperci și Escarole Portobello și salată de legume de iarnă. Pentru $12.81 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 898 calorii. Această rețetă servește 4. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, apa, morcovii pentru copii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci, Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci Madeira, și Gratin de ciuperci de cartofi și Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați 1/4 cană de apă și ceapă perlată într-un vas mic de copt; acoperiți și coaceți la 400 timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Gatiti pastarnacul in apa clocotita 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați sparanghel și morcovi; gatiti 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
6
Îndepărtați legumele cu o lingură pliată și scufundați legumele în apă cu gheață; scurgeți din nou și dați deoparte. Gatiti sfecla in apa clocotita 15 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Scurgeți și scufundați sfecla în apă cu gheață; scurgeți din nou. Coaja sfecla; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sifonada De Frunze De Kale
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați ciuperci; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
10
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați 1 cană apă, oțet și pătrunjel; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Se ia de pe foc; lasa sa se raceasca. Se amestecă tarhonul, sarea și piperul. Puneți sosul de ciuperci shiitake deoparte și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Combinați primele 9 ingrediente într-o tigaie superficială; amestecați bine. Aranjați ciupercile într-un singur strat deasupra amestecului de bulion, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 20 de minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Gatiti escarolul in apa clocotita timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Scurgeți și scufundați escarole în apă cu gheață; scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Escarola
5
Înveliți un vas gratinat sau un vas de copt pătrat de 9 inci cu 1 linguriță de unt; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Așezați 4 ciuperci, cu tulpina în sus, în vasul pregătit; rezervați amestecul de bulion. Împărțiți escarole uniform între ciuperci în farfurie; top cu ciuperci rămase, tulpina părți în jos. Lingura amestec bulion rezervat peste stive de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Escarola
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Combinați pesmetul și ingredientele rămase într-un bol; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Presărați peste stive de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
9
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când pesmetul se rumenesc ușor. Puneți deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați 1 linguriță ulei, sare, piper și cardamom și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Răspândiți pe toate părțile de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie din fontă de 9 inci la foc mediu-mare și adăugați carne de vită și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Puneți tigaia în cuptor și coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se lasă să stea 10 minute și se taie în 8 felii.
1
Aranjați un Gratin Portobello-și-Escarole și 2 felii de friptură de vită pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți salata de legume de iarnă uniform între farfurii; lingură 1/2 cană sos de ciuperci shiitake peste fiecare porție de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Vita
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Escarola
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe