Friptura de vită cu napi ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 330 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.96 pe portie, primești un fel principal care servește 12. Mergeți la magazin și ridicați vin, ceapă cipollini, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 38 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, Napi Verzi, și Tocană De Verdeață De Nap.
Instrucțiuni
1
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
2
Presărați carnea de vită uniform cu sare și piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați carne de vită; saut 10 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
6
Așezați napi într-un aragaz electric lent de 6 litri; acoperiți cu păstârnac, cartofi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi Verzi
Păstârnac
Cartofi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
7
Transferați carnea de vită în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
8
Adăugați pasta de roșii în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu. Se amestecă în vin și bulion; se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se toarnă amestecul de bulion în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
10
Așezați boabele de piper și următoarele 4 ingrediente (prin pătrunjel) pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; fixați cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sfoară De Bucătărie
11
Adăugați pachetul de pânză de brânză la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la 8 ore mici sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede. Aruncați pachetul de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Aragaz Lent
12
Scoateți friptura din aragazul lent; felie.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
13
Se servește cu amestec de legume și lichid de gătit.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Tatomer Vandenberg Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.