Friptură De Somon La Cuptor

Friptură De Somon La Cuptor
Friptura de somon la cuptor este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Friptură De Somon La Cuptor, Somon cu beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Friptură De Somon La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 8x8 inci cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline într-un castron puțin adânc și se înmoaie fripturile de somon în ulei pentru a se acoperi. Se amestecă sare de usturoi, sare de ceapă, boia de ardei, piper negru și sare împreună într-un castron mic; presărați condimente pe somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Piper NegruPiper Negru
Sare De CeapăSare De Ceapă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CondimenteCondimente
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
SareSare
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți fripturile de somon în vasul de copt pregătit și presărați cu arpagic, cimbru și frunze de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Friptură De SomonFriptură De Somon
ArpagicArpagic
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Presărați parmezan peste pește și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CondimenteCondimente
PeștePește
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când somonul este gătit și carnea se fulgi ușor, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista