Friptură De Pui Picant
Friptura de pui Tangy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1015 calorii, 78g de proteine, și 62g de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei, condimente, cotlete de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Șuncă Tangy, Friptură De Șuncă La Grătar, și Salată De Friptură Tangy.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună oțetul, 1/2 cană de ulei, muștarul, condimentul Italian, ardeiul, sarea și piperul. Frecați marinata Liberal pe fiecare cotlet de pui. Aranjați pe un sfert de foaie tigaie căptușită cu hârtie pergament. Acoperiți cu folie de plastic și congelați timp de 30 de minute. Puiul va îngheța ușor.
Scoateți din congelator și cu un cuțit ascuțit, tăiați carnea ușor congelată cât mai subțire posibil.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei.
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și carnea de pui tăiată și gătiți până când puiul este gătit, aproximativ 5 minute. Se amestecă arpagicul. Suprapuneți pepperoni deasupra puiului și repetați cu feliile de brânză. Opriți focul și lăsați căldura din carne să topească provolona.
Cu ajutorul unei spatule scoateți puiul cu brânza și puneți-l pe rola divizată. Puneți niște piper de cireș întins pe partea laterală a ruloului. Înfășurați bine într-un pătrat de hârtie pergament. Repetați cu rulourile rămase și umplutura.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc